Friday

Hayda Scarf Bawal Chiffon Printlimited

Hai Assalamulaikum semua followers yang masih follow :D


Hari ni nak promote sikit Hayda Scarf. Saya pakai dan saya jual.cuma nak cakap material Hayda Scarf semua berkualiti dan selesa.anddd,corak yang sangat menarik.tak mau cakap banyak.jom cuci mata.. 

 Kita kan jenis yang tak reti nak berbelit belit pakai shawl time nakpergi  pasar, nak pergi kedai beli susu anak atau nak pergi breakfast hari weekend.
Tapi time darurat memang perlu sangat tudung chiffon printed ni. Nak mudah dan cepat tapi selesa. Siap pakej tak payah iron lagi.
Cepat cepat jugak, tapi nak nampak gojes tetap penting okay. Dan yang bestnya, mak anak lima pun sesuai pakai tudung ni.











BAWAL CHIFFON PRINT LIMITED NEW ARRIVAL

RM25✔

3 PILIHAN WARNA MENARIK ✔

BOLEH DIPAKAI PELBAGAI GAYA ✔

MATERIAL YANG SELESA ✔

STYLO & TRENDY ✔

CORAK TERKINI ✔

HARGA MAMPU MILIK ✔

IRONLESS ✔

JIMAT MASA ✔


TYPE SQUARE BAWAL
MATERIAL CHIFFON CREPE
MEASUREMENT 45"X45"
BIDANG 45”



Jika berminat, boleh klik link ini untuk direct  whatsapp saya!

cara-caranya cuma bagi nombor kod Hayda Scarf yang berkenan dihati,atau screenshot gambar tudung Hayda Scarf. setiap penghantaran melalui poslaju akan dikenakan Rm7 belanja pos.untuk buyer sekitar bandar kuantan pula saya cuma cas rm2 cod. atau self pick up.

Last but not least, nak belanja gambar bergaya dengan Hayda Scarf sikit. hahaha.

(dalam duk berjanji tak nak pakai pada hari yang sama,sekali terboria)



No comments: